Skip to main content

Bine ați venit în Casa Pneumologilor Români!

Suntem aici pentru dumneavoastră, pentru fiecare dată când veţi avea nevoie de un medic pneumolog, fie că este pentru dumneavoastră sau pentru cineva apropiat.

Prin această platformă încercăm să răspundem unor semnale pe care, de-a lungul timpului, le-am primit fiecare dintre noi de la pacienţi, mai ales de la pacienţii consultaţi în spitalele mari sau în centrele universitare.

Primim mereu întrebarea: Nu ştiţi un medic pneumolog care să mă ia în evidenţă la mine în oraş?

Ne-am propus să furnizăm un astfel de răspuns, într-o manieră modernă, folosind instrumente simple şi accesibile.

Vă invităm să descoperiţi Casa Pneumologilor!

Informație corectă

Aveţi acum la dispoziţie multe informaţii de interes despre bolile respiratorii, informaţii validate de medici, astfel încât să înţelegeţi cât mai bine aceste afecţiuni.

Sunt incluse informații despre stilul de viață, informații despre medicație și dispozitivele medicale utilizate în tratarea bolilor respiratorii. Ne propunem să extindem conținutul de informație actual, ținând cont de feed-back-urile și întrebările primite de la pacienții noștri.

Acces la medicii pneumologi

Orice pacient cu boli respiratorii va putea să navigheze prin reţeaua medicilor pneumologi din România. Puteţi localiza un medic pneumolog mai aproape de dumneavoastră (secțiunea ”Navigator” din platformă). Mai mult, dacă aveţi nevoie, vă putem ajuta să vă programaţi o consultaţie la un medic pneumolog ales de dumneavoastră, prin intermediul unui Call Center dedicat (secțiunea ”Contact 021 9904” din platformă).